Referenties

Voor mijn samenwerking met Jacky liep ik er tegenaan dat dingen bleven liggen. Klantcases die nog gemaakt moesten worden, processen die sneller en efficiënter konden, geen goede planning en noem maar op. Dankzij onze samenwerking heb ik meer tijd en overzicht. Ik heb het gevoel dat ik efficiënter werk en mijn processen langzaamaan beter inricht. De samenwerking was voor mij een feestje. Echt waar! Jacky zorgde er letterlijk voor dat het ‘leger’ werd in mijn hoofd en dat is een heerlijk gevoel! Ik vind het fijn dat ze meedenkt en initiatief toont, daardoor hoefde ik eigenlijk weinig tot geen sturing te geven voor de taken. Ze is een goede representatie is voor mijn bedrijf en durft de leiding te nemen en creëert daarmee feilloos overzicht.

Jacky is echt een VA in hart en nieren en weet iemand echt te ontzorgen. Ik zou haar iedereen kunnen aanraden!

Manuela Warnar

Eigenaar XOXO Marketing

Ik liep er tegenaan dat ik geen structuur meer had in het plannen en mijn inbox die overvol was waar ik maar niet aan toekwam. Daardoor had ik een te vol hoofd, reageerde ik te laat op klanten en als ik er dan aan begon kostte het me veel tijd. Het uitbesteden van taken gaf me meer tijd om te werken aan mijn bedrijf en ik ben rustiger in mijn hoofd. Ik kom nu aan mijn echte taken toe!

Ik kon alles aan Jacky overlaten. Ze is goed in doorpakken, structuur en hielp mij o.a. met het verbeteren van mijn processen. Als ik een verzonden e-mail terug las, had ik precies hetzelfde gezegd! Het was heel fijn om aan het einde van de dag een update te ontvangen over een aantal punten en alleen daarop te hoeven antwoorden.

Jacky is betrokken, enthousiast en ziet alles! Super goed! Ze is geboren om ondernemers te helpen met structuur.

Jessica van Duren

Coach

Voor onze samenwerking liep ik ertegen aan dat ik een gebrek aan focus had. Mijn bedrijf groeide en ik bleef haperen op alle klantvragen en alle customer service die erbij kwam kijken. Dat hoort erbij, maar ik merkte dat ik dit helemaal niet meer leuk vond. Het kostte teveel tijd en energie, terwijl ik bezig wilde zijn met mijn groei. Ik kreeg vreselijke stress van die overvolle mailbox en de continue toestroom van vragen en problemen. Ik merkte ook dat als ik wilde groeien met mijn bedrijf, dat ik dan zaken zou moeten uitbesteden. Ik kon én wilde niet meer alles zelf doen, dat gaat gewoon niet. Dankzij onze samenwerking heb ik weer tijd! En die uren die ik uitbesteed krijg ik in meervoud terug, dat is wat zo heerlijk is. Jacky werkt supersnel, efficiënt én heel precies. Het uitbesteden levert me dus onwijs veel energie en tijd op. Dit is écht de beste beslissing ever. Jacky is fantastisch. Meer kan ik niet zeggen. Het hele plaatje klopt en ik vind het heerlijk hoe ze het werk aanpakt.

Ik dacht de eerste dagen van de samenwerking dat ik meer werk zou hebben omdat ik allerlei dingen zou gaan uitleggen en wegwijs maken. Maar dat gebeurde niet. Alles was gewoon prima bijgewerkt en helemaal up en running in een dag tijd! Ik viel achterover!

Maxine Stevens

Fotograaf - ondernemer

Ik ben een ondernemer die ontzettend houd van het ondernemende stuk van een business. Het stukje dat ik miste voordat ik een VA had was structuur en doorpakken van bepaalde zaken, omdat ik dan alweer druk was met het volgende idee. Denk hierbij aan follow-up e-mails en het vastleggen van wanneer er contact opgenomen is met welke mensen en of we al iets terug hebben gehoord.

Het uitbesteden van deze taken geeft mij rust en ruimte in mijn hoofd, zodat ik me kan bezighouden met de dingen waar ik het sterkst in ben. Jacky heeft een heerlijke energie! Je krijgt onmiddellijk zin om met haar samen te werken en buiten het werk dat ze voor je doet (de structuur die ze aanbrengt) kun je ook met haar sparren over ideeën voor je bedrijf. Daarbij is ze oprecht geïnteresseerd in wat je doet en je merkt aan alles dat ze wilt dat jij als ondernemer nog succesvoller wordt. Dat is een heerlijk gevoel! Je kunt op Jacky vertrouwen dat ze doet wat ze zegt en belooft en ze wordt oprecht blij van structuur aanbrengen. Dat is een top kwaliteit voor een VA! Ze staat open voor feedback en wilt zichzelf graag verbeteren!

Anne-Claire Fleer

Eigenaar Anne-Claire Fleer, Bodypainting

Mijn bedrijf is afgelopen halfjaar in een stroomversnelling gekomen en ik wilde graag al assistentie voordat ik het niet meer aan zou kunnen qua werk. Vooral de praktische taken kosten bij elkaar opgeteld toch best wel wat uren merkte ik. We hebben allemaal hetzelfde aantal uren in een week en wilde mijn aandacht vooral op het optimaliseren van processen van de marketing leggen en op het inhoudelijk helpen van mensen met chronische stressklachten of angsten. Op voorhand al met Jacky gaan werken voelt nu als een enorm voordeel, want ze kent mij en mijn bedrijf nu al en nu er steeds meer werk bijkomt is dat snel schakelen met elkaar. Ik zocht een VA die laagdrempelig en vriendelijk is in het contact, flexibel is in haar denken, snel kan schakelen en systematisch te werk gaat. En dat is precies wat ik gevonden heb in Jacky!

Het uitbesteden van werkzaamheden levert mij meer rust en ruimte in mijn hoofd, maar ook vooral tijd op. Ik kan mijn tijd aan andere aspecten in mijn bedrijf leggen en kan doen waar ik goed in ben en plezier aan beleef, zodat mijn bedrijf voor mij werkt in plaats van dat ik me een slaaf voel in eigen bedrijf.

Rosalie van Gils

Eigenaar Breinfijn

Voordat ik met Jacky ging samenwerken twijfelde ik of een VA me echt iets zou opleveren, maar het uitbesteden van taken levert mij zoveel veel tijd, energie en groei op! Evenals veel plezier en vertrouwen. Jacky is super gestructureerd, vriendelijk en denkt met je mee!

Loslaten vind ik nog niet altijd makkelijk, maar ik vind het tof hoe open ze daarin ook staat en met me meedenkt. Ze voelt zich snel onderdeel van iemands team, wat zeker een van haar krachten is. Met enthousiasme en structuur wekt ze vertrouwen. Daarnaast denkt ze mee in de optimalisatie van de samenwerking en staat ze open voor feedback, dat geeft me een super fijn gevoel van vertrouwen.

Jacky is goud!

Kim Rietvink

Spiritueel Business Coach

Ik ben met een VA gaan samenwerken, omdat ik een bedrijf wil bouwen wat grotendeels ook onafhankelijk van mij door kan lopen en daar hoort bij dat je werk leert uitbesteden. Dit zorgt ervoor dat ik mijn handen vrij heb en me kan focussen op hetgeen wat ik leuk vind. Daarnaast liep ik ertegen aan dat ik teveel uur aan het werk was en klussen deed waarvan ik geen energie kreeg. Ik had geen twijfels over het inschakelen van een VA. Het enige waar ik even over dubde was wanneer het juiste moment zou zijn. Ik heb Jacky ingeschakeld eigenlijk nog voordat ik het echt nodig had en dit heeft ervoor gezorgd dat ik anders leerde denken; omdat we samenwerken bedenk ik bij alles wat ik doe: ‘Kan ik dit ook uitbesteden’.

Het uitbesteden van werkzaamheden levert mij tijd en geld op! Jacky is een geweldige VA die ik iedereen aan kan raden. Ze is super super precies, communiceert super helder en ze denkt proactief mee. Ik ben echt enorm blij met haar!

Carlijn Ottens

Online Marketing & Business Coach

Neem contact met mij op

Of laten we gelijk vrijblijvend kennis maken