ABOUT

Dank je wel dat je de tijd neemt in jouw drukke agenda om iets meer te weten te komen over Virtual Impact.

Virtual Impact is opgericht in 2019 en wordt gerund door mij, Jacky de la Sencerie. Als je op zoek bent naar iemand met een passie voor ondersteunen, organiseren en ontzorgen dan ben je hier aan het juiste adres.

Ik ben Virtual Impact begonnen, zodat ik mijn passie voor het vak kan combineren met de vrijheid die komt kijken bij het ondernemen.

Door mijn gevolgde opleiding bij Schoevers en ruime ervaring als Personal Assistant bij verschillende grote kantoren heb ik door de jaren heen alle kwaliteiten ontwikkeld om ondernemers goed te kunnen ondersteunen en ontzorgen.

De combinatie van ervaring en mijn kennis en kunde maakt dat ik ondernemers de ondersteuning kan bieden zij nodig hebben.

 

Samen met mijn team werken we voor ambitieuze ondernemers door ze te helpen met het creëren van meer vrijheid en structuur in hun business. Met veel passie ondersteunen en ontzorgen we ondernemers zodat zij meer tijd overhouden om de dingen te doen waar ze echt blij van worden.

We begrijpen dat het runnen van een bedrijf hard werken is en dat randzaken dan niet altijd bovenaan je to do lijst staan. Waarschijnlijk heb je er geen tijd voor, je hebt de kennis niet of je hebt er simpelweg gewoon geen zin in. Dat is waar wij om de hoek komen kijken.

Je bent namelijk nog succesvoller met een goed team om je heen.

Een Virtual Personal Assistant die jou altijd een stapje voor is en waar je blind op kunt vertrouwen is daarbij onmisbaar. Ik ben ervan overtuigd dat als jij als ondernemer de ondersteuning krijgt die bij jou past, je nog meer kunt gaan knallen.

Ik draag heel graag bij aan het succes van mijn opdrachtgevers door ze op maat gemaakte ondersteuning te bieden. Dus als jij ondernemer bent of je maakt deel uit van een business die kan profiteren van mijn diensten, twijfel dan niet om contact met me op te nemen. Ik kijk ernaar uit om jou en je bedrijf te leren kennen en kan niet wachten om samen te werken!

We horen graag waar we je mee kunnen helpen. Neem vooral contact met ons op en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Copyright © 2019 – 2020 Virtual Impact. Alle rechten voorbehouden.