In deze bizarre corona tijd denken we vaker na over wat we willen met ons leven en hoe de toekomst eruitziet. Niet alleen voor ons persoonlijk, maar ook voor ons bedrijf. Merk jij ook dat je kritisch naar jezelf kijkt? Ben je nog wel blij met wat je doet? Besteed je voldoende tijd en aandacht aan social media of besteed jij liever je uren aan andere dingen? Misschien is het dan een optie om een Virtual Assistant in te huren.

 

1. Organiseren hoef je niet meer te leren

 Kost het jou veel tijd en moeite om evenementen te regelen, om workshops en cursussen te organiseren of om reizen te boeken? Die tijd is voorbij. Een virtueel assistent kan jou hierbij ondersteunen of de hele taak uit handen nemen. Jij kunt je focussen op de taken die jou nauw aan het hart liggen, wij focussen ons op onze taken. Zo houd je meer tijd en energie over voor wat jij belangrijk vindt.

 

2. Ordenen en structuur aanbrengen

 Als je bezig bent met je bedrijf, is het erg fijn als alle aandacht volop gaat naar de dingen die jij leuk vindt om te doen. Wil je je dan wel bezighouden met structuur en planning van je bedrijf? Wat als deze taken door iemand anders gedaan kunnen worden? Je geeft je e-mail & agendabeheer volledig uit handen en je hebt er zelf geen omkijken naar. We houden ons bezig met de overall structuur van je bedrijf. Ook klantcontact nemen wij graag van je over.

3. Administratief zijn we sterk

 Veel mensen vinden de administratie doen niet zo leuk. Ze stellen het uit en doen daardoor de administratie op het laatste moment. Herken je dat? Hierdoor kan het zijn dat facturen te laat betaald worden. Dit hoef je echter niet allemaal zelf te doen. Een virtueel assistent neemt deze klus van jou over. Wij regelen het debiteurenbeheer. Zo stellen we offertes op en versturen we facturen.

 

 4. Online Marketing

 Wat ga je doen om online zichtbaar te worden? Kost het je veel tijd? Een virtueel assistent helpt je bij het opstellen van e-mailcampagnes. Daarnaast adviseren en implementeren we online tools. Het plaatsen van blogs op je WordPress website is geen probleem. We lezen de blog na en uploaden hem op de site.

 

5. Je sparringpartner in alle tijden

 Misschien is het nu wel meer dan ooit fijn om samen te sparren. Waar loop je tegenaan, wat zou je anders willen doen? Waar is nog verbetering mogelijk? Op dit moment hebben veel ondernemers de kans om hierover na te denken. Samen sparren geeft nieuwe inzichten en biedt mogelijkheden tot groei. Dit hoef je niet alleen te doen. Dit scheelt je tijd en energie.

 

Ben jij benieuwd wat een virtueel assistent voor jou kan betekenen? Of heb je een virtueel assistent nodig voor taken die hierboven niet besproken zijn? Neem gerust vrijblijvend contact op. Samen kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.